2-2.jpg
kosskiszobon-2.jpg
2-2.jpg

Verébtábor

Kedves Verébtáborosok!

Elrepült a nyár, ahogyan sajnos azt mindig szoktaJ, és nemsokára újra iskolapadba kell ülnötök.

De szomorkodásra semmi ok! Egy nagyon vidám, eseménydús élmény még vár rátok ezen a nyáron. Augusztus 21-én kezdődik a szobi Szent László Gimnázium verébtábora, ahol az új lazarista gimnazisták megismerkedhetnek egymással, tanáraikkal és az eseményt szervező öregdiákokkal.

 

Egy kis hasznos infó a táborról:

Helyszín:

A verébtábor a gimnázium kollégiumában kerül megrendezésre Szobon, az Ipolysági út 11. szám alatt. (az épület a gyógyszertár után, a régi rendőrség épületének szomszédságában található.)

Időpont:

Itt, az Ipolysági út 11. szám alatt találkozunk augusztus 21-én, szerdán, 10-10.30 között, ahol lelkes szervezők várják érkezésedet.

A tábor zárására másnap, augusztus 22-én, csütörtökön kerül sor délelőtt 11 órakor. Kérjük azokat a kedves szülőket, akik gyermekükért jönnek, hogy legkésőbb eddig az időpontig érkezzenek meg a kollégiumhoz.

Kérlek, ne felejtsetek el hálózsákot vagy ágyneműhuzatot illetve törölközőt hozni magatokkal. A zseblámpa is jó szolgálatot fog tenniJ, ezért, aki nem felejti el, hozzon azt is. Természetesen a tisztálkodási szereket se felejtsétek otthon! J

Ételallergiásak számára is igyekszünk megfelelő alternatívát biztosítani az étkezéseknél, de ha olyan mértékű allergiáról van szó, ahol nagyon gondosnak kell lenni, kérlek, jelezzétek nekünk igényeiteket.

Akinek olyan allergiája van - pl. darázscsípés esetén -, amire gyógyszert, injekciót kell használni, szintén jelezzétek, és semmi esetre se felejtsétek otthon!

Egészségügyi és bármilyen más kérdések esetén is állunk továbbra is rendelkezésetekre. Kérdéseitekkel bátran keressétek Schottnerné Kis Petra tanárnőt a 06/70-387-3656-os telefonszámon.  

Mi már alig várjuk, hogy találkozzunk Veletek!

 A lazarista öregdiákok nevében:

                                             Papp Dávid, a Lazarista Öregdiák Klub elnöke


vissza

facebookemail